Πώς να μάθετε το αόρατο στην Odnoklassniki - ποιος από τους φιλοξενούμενους ήρθε μέσα

Με την ανάπτυξη της τεχνολογίας, τα κοινωνικά δίκτυα είναι πιο πυκνά εισερχόμενα στη ζωή μας, όλο και περισσότερο μας οδηγούν στον εικονικό χώρο. Αλλά πραγματικά αρέσει να κρέμεται στο Internet για ώρες και μέρες, να μιλάμε με φίλους, να μοιραζόμαστε κάποιες πληροφορίες. Οι υπηρεσίες που προσφέρουν οι προγραμματιστές των κοινωνικών δικτύων γίνονται όλο και περισσότερο, σήμερα θα σας πούμε για ένα από αυτά.

Πολλοί χρήστες της διάσημης ιστοσελίδας Odnoklassniki.ru πιθανώς γνωρίζουν ότι ο ιστότοπος παρέχει μια ειδική υπηρεσία, η οποία ονομάζεται "Αόρατη". Η υπηρεσία καταβάλλεται και για διαφορετικές χώρες έχει διαφορετική τιμή. Μπορείτε να πληρώσετε με πολλούς τρόπους - τερματικό, ηλεκτρονικό πορτοφόλι, SMS. Μπορείτε να καταστεί μη αναγνωρίσιμος χρησιμοποιώντας το κουμπί "Ενεργοποίηση αόρατο". Μετά το κλικ, μπορείτε να μάθετε πώς, πού και πόσο πρέπει να πληρώσετε. Η υπηρεσία ενεργοποιείται για 10, 20, 30, 60 ή 90 ημέρες, μπορείτε να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία απεριόριστα.

Πώς να αναγνωρίσετε το αόρατο

Το πιο σημαντικό ζήτημα που ανησυχεί τους χρήστες είναι πώς να αναγνωρίζουν τους μυστικούς επισκέπτες σε συμμαθητές. Ας μάθουμε πώς όλα λειτουργούν. Όταν συνδεθείτε σε λογαριασμό άλλου προσώπου σε αυτή τη λειτουργία, η ένδειξη "Στο δικτυακό τόπο" δεν αναβοσβήνει κάτω από τη φωτογραφία σας, δεν εμφανίζεται ως "Φίλοι στην τοποθεσία" και αντί για τη φωτογραφία σας, οι χρήστες μπορούν να δουν μια τυπική εικόνα. Από την ενότητα "Επισκέπτες", μια τέτοια εικόνα διαγράφεται μετά από 30 ημέρες, αλλά μπορεί να εξαφανιστεί αν μεταβείτε στο προφίλ κάποιου άλλου με τον συνηθισμένο τρόπο.

Επομένως, εάν συνδεθήκατε ανώνυμα στον ιστότοπο και στη συνέχεια, αλλά ως κανονικός χρήστης, στην κατηγορία "Επισκέπτες" λόγω της εξαφάνισης της εικόνας και της εμφάνισης της φωτογραφίας σας, μπορεί κάποιος να μαντέψει ποιος δεν ήταν αναγνωρισμένος μεταξύ των επισκεπτών, ειδικά εάν οι επισκέπτες είχαν είναι λίγο. Πρέπει επίσης να δώσετε προσοχή στο γεγονός ότι είναι αδύνατο να συνδεθείτε ανώνυμα με τον κλειστό λογαριασμό κάποιου άλλου (εκτός εάν, φυσικά, δεν είστε "Φίλοι" με αυτό το προφίλ). Ο τρόπος λειτουργίας επίσης δεν επιτρέπει στον μυστικό επισκέπτη να επισκέπτεται τους λογαριασμούς των χρηστών όπου βρίσκεται στη μαύρη λίστα.

Υπάρχει λοιπόν ένας αξιόπιστος τρόπος για να μάθετε ποιος κρύβεται κάτω από ένα τέτοιο καθεστώς; Εάν κλείσατε το λογαριασμό σας και κάποιος ήρθε να σας επισκεφτεί ανώνυμα, τότε αυτό είναι κάποιος από τη λίστα των "Φίλων" σας. Εάν ο λογαριασμός είναι ανοιχτός, είναι αδύνατο να αναγνωριστεί ο επισκέπτης. Μια εξαίρεση μπορεί να είναι η κατάσταση όταν ένα άτομο σε αόρατο τρόπο εμφανίστηκε και πάλι στους "επισκέπτες" σας, αλλά με τον συνηθισμένο τρόπο. Στην περίπτωση αυτή, στη θέση της τυποποιημένης εικόνας του μυστικού επισκέπτη, εμφανίζεται μια πραγματική φωτογραφία του "Guest".

Δείτε το βίντεο: ΥΓΕΙΑΣ ΘΕΜΑΤΑ. Ινομυαλγία η αόρατη νόσος. Ολόκληρη εκπομπή (Απρίλιος 2020).